Vrouwencursusweken 2021 met het thema “Ont-moeten en weer-zien”

Toen wij als begeleidingsgroep van de VCW eindelijk weer bij elkaar mochten komen, waren we zo blij dat we elkaar weer konden zien en spreken dat we dit als thema voor de weken hebben gekozen. Maar we hopen ook dat we van een heleboel MOETEN af zijn.

Begin 2020 kwamen we met ambitieuze ideeën over het programma bijeen in het Hunehuis.
We maakten kennis met elkaar (we hebben twee nieuwe gastvrouwen in ons midden) en we discussieerden over zware onderwerpen en doelstellingen.
Al voor de zomer realiseerden we ons dat een VCW in het najaar van 2020 er niet in zat. We stuurden de VCWeetjes om in contact te blijven en elkaar te blijven inspireren.

En nu blijft het nog steeds enigszins koffiedik kijken. Kan het, mogen we met een groep in een natuurvriendenhuis? We hebben in ieder geval het aantal deelnemers iets lager gesteld en plaats voor nieuwelingen is er niet dit jaar. Zelfs een aantal oude getrouwen staan op een wachtlijst.

Dit jaar ligt de nadruk op een ontspannen programma, waar het vooral gaat om het samen zijn te vieren, en dat zullen we op allerlei wijzen gaan doen, maar waar zeker ook plaats is voor “scholing” en diepgang, we blijven trouw aan de Nivon-uitgangspunten.

contact:
info.vcw@nivon.nl
Carla van Mil
06 29 19 14 35

X