Vrouwencursusweken 2019 over kunst en cultuur.

In november zal de 71e vrouwencursusweken plaats in het ABK-huis in Hall.

Het thema is: “Dat is uit de Kunst….. en Cultuur”!.

Volgens filosoof Alain de Botton kan kunst zelfinzicht geven, hoop geven, in balans brengen en troosten. Kunst kan je leven verrijken en je ogen openen voor de schoonheid van het alledaagse.

Tijdens de vrouwencursusweken gaan we verschillende aspecten van kunst onderzoeken. Er zal aandacht zijn voor onder andere beeldende kunst, muziek, dans, literatuur en film. Uiteraard staat er ook een museumbezoek op het programma. We gaan zelf met ‘kunst’ aan de slag in een creatieve workshop. Het belooft al met al een mooie en interessante week te worden.

Er worden twee vrouwencursusweken georganiseerd, met een identiek programma.

De eerste week vindt plaats van 4 t/m 8 november 2019. Gastvrouw zijn: Irene van den Berg, Leni de Jager, Imanda de Jonge, en Anneloes Siegmund.

De tweede week vindt plaats van 11 t/m 15 november 2019. Gastvrouw zijn: Monique de Bos, Hanneke Leeuwerink, Carla van Mil en Elly Mohl.

  • De kosten van deze volledig verzorgde week zijn voor Nivonleden € 240.- ; niet-leden betalen € 300.-. Het lidmaatschap bedraagt € 40 p.p. (zie Nivon.nl).
  • Dit jaar willen wij dames met een minimuminkomen, de z.g. tientjesleden in de gelegenheid stellen om met een reductie van € 65,00 deel te nemen aan onze cursusweek.
  • Om dit te bekostigen hebben wij een bijdrage gekregen uit het Blijdestijnfonds.
  • Wij zijn erg blij met iedereen die meer kan en wil betalen voor de week. Dit geld komt in een reductiefonds, waarop ieder jaar minderdraagkrachtigen een beroep kunnen doen.

U kunt zich aanmelden door op onderstaande link te drukken!

De weken zijn volgeboekt, maar als u zich aanmeldt komt u op de wachtlijst.

aanmeldformulier VCW 2019